onsdag 7. mars 2012

Vår lille havhest!

Igår tok jeg med meg Nathalie og K for å plaske litt i bassenget! For her vi bor er bassenget stengt fra påske til høsten, er litt dumt men heller det enn å ikke ha basseng i det hele tatt. Så nå er det bare å utnytte mulighetene for å kose seg i bassenget før det stenger!

Hver mandag er det familiesvømming, så der har vi vært nesten siden vi flyttet hit i 2010! Jeg husker selv hvor gla jeg var da vi skulle i bassenget, og jeg var som en fisk i vannet! Vi har hatt Nathalie med i vannet, og hun stor koser seg! Fra da hun lærte seg å gå selv, har hun vært aktiv i bassenget også, allerede da så hun storjentene hoppe fra kanten, og ville selvsagt prøve det hun også, men selvsagt tar vi i mot henne når hun kommer hoppende!

Vi begynte tidlig med armringer til henne, i starten hadde hun slike babyarmringer, og lærte seg fort hvordan hun skulle flyte på egenhånd med disse, men da kom hun seg ikke fremover selv! Litt før to årsdagen sin ble hun tøff nokk til å flyte helt selv, og komme seg fremover, så en god stund nå har hun vært som en fisk i vannet, svømmer rundt selv, kjører sklia og hopper fra kantene så det suser! Vi stoor koser oss alle sammen, og er kjempe glad for at Nathalie ikke er redd vannet, og heller har det morro!

Igår var det første gangen vi hadde med kamera i bassenget, så da var det bare å knipse bilder og filme havhesten vår! Hun fant seg et par svømmebriller, så de skulle hun ha på seg hele tiden! Noen som vet hvor vi kan kjøpe briller til barn, var å tittet på sportsbutikk i helgen, men var bare for litt større barn...

Har dere barnet med i bassenget?

1 kommentar:

  1. SÅ kos:) Aleksander har vært med i basseng fra han var baby, og har alltid elsket å bade.. Er nok lurt å ta de med i vannet,fra de er små. Også er det jo gøy for både små og store. Herlig vannbilder. Hm.. ikke helt sikker på hvilke butikker som selger dykkebriller til små barn, i svømmehallen her,selger de alt slags badeutstyr, så var der vi kjøpte til Aleksander når han var liten. Håper du finner:)
    Ha en fin torsdag:)
    Klem

    SvarSlett