tirsdag 24. april 2012

Ordner til våren!

Denne helga har vært super på alle måter! Det har skjedd så fantastisk mye morro! Vet ikke hvor jeg skal begynne en gang, alt har vært så innmari perfekt! 

Kan jo fortelle litt om det jeg har vært med på i helgen, og det var da noe som het bygdelivsverksted, det fordi her jeg bor begynner ting å bli ganske så tamme, folk flytter her fra, lite barn i barnehage/skole, lite arbeidsplasser osv, er ikke særlig attraktivt å skal flytte tilbake!
Men dette skal vi gjøre noe med, så vi har i helgen vært med på foredrag og fått masse inspirasjon om hva man kan gjøre for samfunnet, og det har vært ufattelig morro!

Forteller mer om akkurat dette senere!
  (Denne turen ble ikke kamerat med så beklager dårlige mobilbilder)

På søndag da vi spiste frokost bestemte vi oss for å pakke tursekken å komme oss på tur! Vi har jo som mål å være på tur vær eneste søndag, og i det siste har vi faktisk klart det! Så ettersom denne turen ble tatt veldig på sparket, så tok vi med bæremeisen slik at mammaen fikk litt ekstra vekt å bære på! ;)


Vi gikk en ganske lang tur før vi gikk til plassen der vi skulle grille, men det var veldig godt å røre på seg! Vi var så heldig at solen tittet frem og himmelen ble helt blå i det vi satte fra oss sekken når vi kom frem! Når man skal på tur her, så er det snakk om hele familien, katten vår følger etter oss og henger sammen med oss når vi er på tur - spesielt!




Vi ble bortskjemt med været den dagen, for sola holdet seg oppe hele dagen, og vi stor koste oss ute! Så da bestemte vi oss for å gjøre noe i hagen vår, for den er ikke akkurat nå første plass :P

Her er Nathalie å hjelper til - Hun fikk dette fine mariussette fra mamma da hun var bare noen mnd, men passet bra nå i vinter, fint?




Her er snuppa vår i full gang med å hjelpe pappaen med å renske opp masse mose fra hagen! Vi har den mosehagen på fremsiden av huset, er så forferdelig, og håper nå at det blir bedre!



Nathalie stoorkoste seg ute i finvære, fikk til og med de aller første fregnene <3 Åh så nydelig! Hun fikk også besøk av en vennine så de lekte å koste seg masse ute! Så ble det esktra kos når mamma hentet saft og kjeks slik at de fikk sitte ute å kose seg med det, var to fornøyde jenter ja! 

1 kommentar:

  1. Høres ut som en super helg:) Her har det regnet og regnet..
    Utrolig fint Marius sett jenta deres har:)
    Ønker deg en fin kveld.
    Klem

    SvarSlett