mandag 30. april 2012

Fantastisk - hun spiser!

Noen barn legger bare ikke på seg uansett hvor mye de spiser!

Noen barn spiser ikke like mye som andre, det holder med små musebiter, og for de som har opplevd dette vet fustrasjonen som kommer etter hvert, alle tankene om barne får den næringen det trenger, om han/hun er frisk, og hvorfor i alledager spiser de ikke!

Vi har slitt med dette siden fødeselen, da jeg ammet spiste hun hele tiden, hun ble aldri mett, men la heller ikke på seg! Så av den grunnen bestemte vi oss for å gi morsmelk, grøt og annen mat tidlig, hun likte ikke middagsglass, grøt spiste hun en stund! Men vi fortvilte, for ungen la ikke på seg, og hun falt ned på de kurvene på vekstkontrollene! Men vi har blitt fulgt opp av sykhuset siden, og de har vært helt fantastiske!
(Disse tre er de vi veksler mellom)

Men da vi var på påskeferie til broren min fant vi en løsning! Da deres sønn på 7 mnd spiste kveldsmat kom Nathalie bort og lurte på hva han spiste, og ville gjerne smake! Jeg bare lo, for jeg husker godt da hun nektet å spise grøt, men ville heller ha brødskive! Men hun fikk smake, og hun ville faktisk ha mere! Forbauset laget vi en skål med grøt, og jenta kasta seg over skåla! Alle rundt bordet satt bare å gapet, for ingen hadde sett henne spise så mye! Enda vi har prøvd med havregrøt, smøtgrøt og rømmegrøt - alt dette spiste hun litt!

Vi bestemte oss for å dra å handle noen pakker slik at hun kunne få grøt en gang om dagen, enten frokost, lunsj eller kveldsmat, alt etter dagene! Og det har hun fått nå, og hun kan spiste opp til tre skåler! Vi er så innmari forønyde, og det er så innmari godt å vite at hun spiser og får det hun trenger av næring!

Vi får også høre fra folk rundt oss at hun har blitt litt rundere, og vi smiler jo fra øre til øre for hver gang noen sier det! Vi skal på kontroll på fredagen, så i stede for å gå med den klumpen i magen, så går vi rundt å gleder oss og håper på et godt resultat! Jenta spiser, hun har lagt på seg og det virker som hun er mye mer fornøyd! :)

En blid og fornøyd jente som koser seg litt før legge tid <3

2 kommentarer:

  1. Oi, kan forstå at dette må ha vært tøft for dere. Så deilig at dere har funnet noe hun hiver innpå :)) Blir en spennende tur på kontrollen til fredag.

    SvarSlett
  2. Så godt at hun har funnet noe hun liker:) er tøft når barna ikke legger på seg, godt å høre at det ser ut som det går bedre nå.

    Håper den første dagen i mai blir fin<3
    Klem

    SvarSlett