tirsdag 1. mai 2012

1 mai - Sommeren er på vei!

Vi har laget en liten tradisjon her hjemme til 1 mai, da har vi alltid en kake i hus og på formiddagen drar vi på det som blir arrangert på øya! Så i år måtte vi jo bake kake til dagen kom, så vi valgte å lage en lett pavlova kake - jummi!


Dette er jo en kake som er kjempe lett å lage, og du pynter den med akkurat det du vil! Jeg liker masse bær, men vil helst ha de hjemmeplukket da, men nå er det jo ikke akkurat så mye bær å plukke, så vi kjøpte alt, og skal ærlig innrømme at noe var innmari surt!

En ekstra bonus når du lager denne kaken er jo at det blir kanskje en del gode bær igjen, så du kan kose deg med som kveldssnacks etter pyntinga! Får sikkelig sommerfølelse av å spise jordbær og blåbær - koooselig!




Dagen idag har vi brukt på å kose oss masse, her ble det arrangert litt leker for barna, rebus og premieutdeling, de solgte også mat, brus å is så vi koste oss veldig med det! Nathalie koste seg med de andre barna, og syntes det var morro å få kaste erterpise på bokser, det beste av alt var premien hun fikk etterpå! ( Alle som kastet på boks fikk en liten ting)..

Da vi skulle kjøre hjem var hun ganske sliten, og det ble stille i baksetet, så jeg tenkte hun satt bare å koste seg, men slik så hun da ut når jeg åpnet døra for å hente henne ut! Masse Tom&Jerryklistermerker i ansikte - nydelig! :)





Hva har dere gjort på 1 mai ?

1 kommentar:

  1. Høres ut som en super dag:) Kaken så nydelig ut, du må gjerne dele oppskrift:)
    Hehe..så søt Nathalie er..
    Håper du har en fin dag..

    SvarSlett