tirsdag 26. juni 2012

Vår første telttur!

På fredag dro jeg inn til byen for å handle skikkelig turutstyr til oss, vi har bestemt oss for å avbestille syden turen, og bruke penge på skikkelig tur utstyr! Dette passet bra fordi det var planlagt telttur allerede lørdag etter jobb. Vi skulle reise sammen med to andre småbarnsfamilier, og vi skulle sove en natt over. Turen gikk til en øy utenfor her vi bor, Tomma.


Vi var seks voksne, og fire barn fra to til fem år! Vi var veldig spente på denne turen, og vi gledet oss både små og store. Nathalie hadde pakke tursekken sin allerede før frokost, og var klar til å dra på tur. Hun hadde snakket om det i barnehagen hele uken, og hun var spent den jenta ja.

Mannfolkene dro tidligere på dagen, ettersom jeg skulle jobbe til to så dro vi damenen til slutt med barna, så da vi kom frem var alt av utstyr på plass, og det var bare å nyte sola, utsiketen, maten og alt det flotte rundt oss! Barna var helt ville, og vi campte rett ved siden av en liten elv/stor bekk og der koste barna seg enormt, badet, lekte med båter, spade, bøtter og alt annet! Der var små sandflyndrer, og masse stein og sand, så de tilbringte en del tid der.

Litt opp fra der vi campet var det også en kulp, der var det innmari nydelig, men vi var der kun å så oss rundt, så barna badet ikke der, men der blir det nokk en tur neste gang vi skal dit. Ser bilder der fra på kolasj nr to.






Det var mange strender å velge mellom, på den korte tiden vi var der var vi på tre stykker. Og alle var fine, min favoritt var den med finkornet sand så langt du kunne se, og der koste vi oss nesten hele søndag før vi dro hjem igjen.






 På lørdagskvelden kom mamma og pappa på besøk, de ville feire sankthansaften med oss, de hadde med snop til ungene, campstol til Nathalie og god drikke til oss voksne! Vi spiste god mat, lekte med barna og hadde en god tempratur, da vi skulle legge de minste var vi veldig spente! Men de la seg en etter en, og det var ikke en lyd fra dem! Nathalie hadde løpt rundt uten bleie hele dagen, og da hun fikk på bleie for kvelden, ropte hun når hun måtte tisse, for hun vill jo tisse ute i gresse, i stede for i bleien. Vi har virkelig fått en stor jente på kort tid, hun hadde sin første dag i barnehagen uten bleie, og det har gått superdupert, så fortsetter det slikt så kan vi snart pakke bort bleiene om dagen :) 



1 kommentar:

  1. Så kos med telttur. Ser kjempe koselig ut:) Herlig bilder du deler med oss:)
    Ha en fin kveld.
    Klem

    SvarSlett