søndag 29. januar 2012

Årets første tur!

Søndag er turdagen vår, så lenge været er bra og formen er fin pakker vi sekkene å drar på tur! Nå er det ikke akkurat så mye snø her, men det er kaldt så vi bestemte oss for å dra på en tur som ikke var langt unna, og Nathalie kunne gå selv! Hun er i "Jeg skal gjøre alt selv nå mamma/pappa" stadiet! Så da kjørte vi til mamma og pappa, parkerte bilen der, gikk over veien og inn i "skogen", der er det en nydelig gapahuk med masse morro å leke med!

Turen dit gikk kjempe bra, Nathalie gikk mye selv, og det ble en del fall, men hun bare " knall og fall, opp igjen" så tusslet hun videre! Hun gikk noen ganger ut fra stien for å se på andre ting, hun ble så gla da hun så snø, hun ville jo egentlig gå på ski idag, men vi har ikke særlig mye snø nei. Så de små flekkene hun fant, lekte hun i!



Har funnet frem termosen sin og restene av lørdagsgodisen sin, hun tok alt inn i gapahuken, hun lekte at det var kjøkkenet hennes, så der inne koste hun seg med varm kakao, smågodter, pølse og pinnebrøddeig!

Var kjempe morro å være her på tur, for det var en del ting Nathalie kunne gjøre, klatre, desse (huske) og hompe! Hun var helt i hundre! Det var også en del små lekehytter der, så hun lekte masse! Selv om det bare vi tre der, så lekte hun kjempe bra alene, og med oss!


Grilling av pinnebrøddeig!



Vi hadde lovet henne å leke litt på isen uttafor mamma og pappa, vi hadde parkert bilen vår til dem, så da vi var på tur hjem igjen mått vi jo selvsagt leke litt på isen! Haha - full fart fremover, og hun lo så innmari <3 finnes ikke noe bedre lyd iverden en barnelatter! Mamma kom på isen for å vær sammen med oss, og Nathalie stoorkoste seg!

Nå er det bare å kose seg inne med kjæresten, sofa og tvtitting! Gleder meg allerede til neste tur! Ettersom det er ganske så kaldt, så går vi ikke på noen lange turer, det er de små plassene vi besøker nå! Vi har som mål å dra på en tur hver helg, så lenge formen og været tillatter det!
Jeg er begynt på pencilin, og håper nå at jeg skal bli bra, kan fortelle mer om det i et annet innlegg!


4 kommentarer:

  1. Hei.. Så koselig med kommentar fra deg,igjen.. Koselig å se at du har blogg igjen:) ser ut som dere har hatt en herlig dag.. Fine bilder du viser frem... Ønsker deg en fin tatt på ny uke..og en fin kveld:)

    SvarSlett
  2. Nei så koselig da !!:):)
    Skulle ønske eg hadde helse til slike turer :D Håper det kommer seg snart altså :):)

    Kjempe herlige bilder !:)
    Klem

    SvarSlett
  3. Så koselig med tur dag!
    Fin tirsdag til dere =)

    SvarSlett