onsdag 1. februar 2012

Ny favoritt leke


Nathalie har alltid likt å lekt med biler og sånt, men nå i det siste har hun fått helt dilla! Hun fikk disse to bilene dere ser øverst på bildene av mamma for noen dager siden, og der har siden vært med i barnehagen, senga, badekarret og på besøk! Hun elsker å leke med de...

Idag da vi var på butikken for å handle, løp hun rett bort til lekehylla, fant en gul bil, og leita etter mamma ( hun jobber på butikken) for å høre om hun kunne få en gul bil! Mamma var ikke på jobb, så hun ville ringe henne for å høre om hun kunne få denne bilden hun ønsket seg, mens hun snakket i tlf fikk hun lyst på to biler, en lilla også! Men hun fikk kun velge en bil, og det endte med den gule som hun ville ha fra starten!


___________________

Her vi bor er det ikke så mye som skjer for de aller minste barna, er vell ikke så alt for mange barn heller, men jeg har hatt lyst til å gjøre noe for å få de med på aktiviteter en stund, så jeg har bestemt meg for å ha "åpen gymsal" hver onsdag fra 5 til 6, der kan de gjøre alt fra ballspill til sisten! Så idag var første gang, og vi var der en stund før klokken 5 for å gjøre i stand til de andre kom, så da fikk Nathalie og pappaen leke seg litt :)



Var kjempe koselig, barna storkoste seg, og det var så innmari koselig å se, ikke minst å høre barnlatter fra alle kantene! Så dette er noe vi kommer til å forsette med!

Vi er også på familiesvømming på mandagene, der stor koser Nathalie seg! Hun maser hele dagen, skal vi dra på svømming snart mamma, pakker badesekken og er så gira! Da vi kom inn i lokalene på mandag sa Nathalie " Åh mamma, dæ stinka så godt her"!

Kjørte den lille sklia som er der mange ganger, svømte rundt alene med armringer, hoppet fra kanten og virkelig koste seg der! Håper vi får med pappaen neste gang slik at vi får tatt noen bilder av henne i action :)

2 kommentarer:

  1. Dere er så heldige! Blir nesten på gråten av sjalusi!;D Håper vi kan komme til øya en uke og prøve alt sammen med dere. Flinke som steller i stand så mye!:D

    SvarSlett
  2. Dere gjør så mye artig altså :)
    Fin kveld ønskes dere :)

    SvarSlett