søndag 26. februar 2012

Koser oss



Vi sov helt til halv ti idag, og da vi våknet kom Nathalie tusslende inn på rommet vårt, værdens største smil så sier hun " Hei, se eg e flenk" så sier jeg " e du flenk, ka du ha gjort?" ... Så kommer hun mot senga så sier hun " Eg sto opp helt aleina, henta muffen ( smurfen) og åpna sjøl" så er hun kommet så nært meg at jeg kjenner at hun lukter søtgodteri hele hun, så da hadde hun listet seg opp en liten tur før hun kom inn til oss, så hun hadde kost seg med smurfegodteri :)

Vi har også kuttet ut duppen på dagen til henne, så hun er veldig trøtt når klokka nærmer seg seks, og sover en del lengere om morgnene! Så imorgen er da første dag i barnehagen uten dupp, så det blir spennende! Går nokk helt sikkert bra, hun er jo ganske stor, så er vell ikke nødvendig med dupp nå!
Vi har kost oss med ansiktsmaling og karneval! I år ble det tigergutt på Nathalie,hun fikk kostyme og ansiktsmaling i gave, så vi har lekt en del dager med den malingen! Syns det er morro å kle ut jenta enn noe annet en prinsesse og slike jenteting, ALLE er jo det ellers! Nathalie var kjempe fornøyd, hun synes tigergutt er en skikkelig tøffing, men hun fikk ikke helt til den der bumpingen på halen :P

Vi har også vært på toårskontroll, Nathalie er jo 2,3 år da så er jo litt sent, men jenta imponerte! Hun pratet og lekte med helsesøsteren hele tiden, viste at hun kunne masse farger, var kjempe høffelig og var veldig gla får å kunne stille seg ved veggen for å se hvor stor hun var blitt og hvor tung hun var! Hun har vokst og lagt på seg, så det er så kjempe bra! Vi er så gla for at ting er på tur opp, og at hun ikke ligger under på vekta lenger!

Nå skal vi nyte vinterferien, vi skal reise noen dager til min søster, og kose oss med ungene! Gleder meg så innmari, tiden går jo så sakte når man venter på noe!









2 kommentarer:

  1. Høres ut som dere stor koser dere.. Herlig bilder du deler med oss:) Synes det er så koselig når foreldrene er med på det gøye,som å bli sminket som du har her..
    Håper du har en fin start på den nye uken..
    Klemklem

    SvarSlett
  2. Så fine dere er :D
    Maling generellt er veldig gøyt :D

    Så bra att alt var bra på kontrollen :) Skal på 2årskontroll med Liam i mars, er kjempe spent !:)

    Kose dere nå i vinterferien :D
    Klem

    SvarSlett