onsdag 2. mai 2012

Alle skal bytte rom!

Da vi flyttet inn i huset vår i juli 2010 ble det nesten litt hasteflytting, vi var nettopp flyttet til hjemplassen min, leide en skikkelig ekkel leilighet, og bare ville inn i huset så fort som mulig, så da vi fikk nøkkelen og huset vart vårt så var vi enige om at Nathalie skulle få seg eget soverom, hun var jo da kun 8 mnd og trengte ikke store plassen, så da ordnet vi det minste soverommet i huset,så i dag har hun dette romme her !

Dette er tatt da hun fikk nyseng i oktober

På søndag blir hun jo 2,5 år og hun har en hel del mer ting nå enn det hun hadde da, og vi har hatt lyst til å bytte på romme til alle, slik at Nathalie får vårt rom (det største rommet) vi tar gjesterommet, og Nathalie sitt gamle rom blir gjesterom. Så nå sitter vi å ser på alt av ting å tang vi ønsker oss til huset, og hva vi skal gjøre med rommene, så jeg er jo helt i hundre ! Sitter å leiter etter ting jeg har hatt lyst på lenge på soverommet vårt, men også til Nathalie sitt rom!


Her ser dere noe av det vi har lyst på, ja jeg er veldig glad i ugler, de er så innmari råsøte! Er mye mer, men dere skal få se når vi er ferdige med alle rom! Vet ikke helt når vi får begynt, vi får nemlig gjester i slutten av mnd, og de må nesten ha en plass å sove når de kommer :)  Vil ha et lyst rom, med masse farger av leker, pyntegjenstander osv ! Nathalie fikk jo en hjemmetlaget vugge da hun kom til, så den skal vi male hvit, pynte med masse puter oppi og sette frem slik at den pynter opp litt i huset, er jo trist å skal pakke bort en sånn ting synes vi.


Noen der ute som har tips til sider der jeg finner interiør/leker til barn? Er på utkikk etter mye treleker, og fargerike leker. Men også sider der de selger sengesett, putetrekk, tepper osv :) Tar gjerne imot tips til alt som har med barnerom å gjøre :) 


Har du lagt ut bilde av barnerommet på din blogg så send gjerne link :) 

1 kommentar:

  1. Spenennde:) Mye fint du har funnet:)
    Ha en fiiin torsdag:)

    SvarSlett