søndag 6. mai 2012

To og ett halvt år!


Tenkt at jenta vår er blitt 2,5 år idag <3 

Alle som har barn vet at tiden går fort, og det vil den nokk fortsette med, så man må bruke tiden godt og kose seg den tiden man har med de små ! Vi har idag en aktiv jente, som er nyskjerrig på det meste og har sin egen personlighet. Jeg elsker denne alderen, den er så innmari utfordrende, fordi di små tester grenser, og man må følge med hele tiden - så man vokser som person selv :)

Dagen idag har vi brukt til å kose oss med venner og familie! Vi har hatt besøk av et vennepar med barn, koselig når barna kan leke sammen! Etterpå tok vi turen innom gudmoren til Nathalie som er her en liten tur i helgen, så ble det servert middag hos mamma og pappa ...

Vi er i full gang med å planlegge oppussingsprosjektet vårt, så idag fikk vi solgt unna spisebordet vårt, og planlagt det meste av kjøkkenet! Wiihii jeg gleder meg så til å sette i gang da. Skal innom å se på tapet når vi drar til byen 17mai helga, og håper vi finner det meste av det vi trenger på den turen :)

Vi planlegger også en helgetur til Trondheim, skikkelig kjærestetur på hotell, god mat og shopping! 


3 kommentarer:

  1. Gratulerer med 2,5 åringen:) Skjønn hun er:)
    Høres ut som om dere har hatt en fiiin dag:)
    Kjempe fine puzzlespill under her:)
    Håper du har en kos kveld:)
    Klem

    SvarSlett
  2. Så skjønn jenta di er:) 2 år er en utrolig herlig alder!
    Blir spennende med oppussing. Få det som man vil:) Vi er også i full gang.
    Ha en fin dag:)

    SvarSlett
  3. Hihi, ja er det ikke utrolig hvordan tiden flyr?! Og det beste med det hele er at livet som foreldre blir jo bare bedre og bedre :))

    Ønsker dere en fin uke :)

    SvarSlett