mandag 28. mai 2012

Bytting av rom !


Her har vi ikke akkurat særlig sommervær, det er helt sprøtt å tenke på at vi er i slutten av mai - skulle tro vi var i slutten av september! Hold på hatten .... det kom faktisk snø idag! Om det ikke blir noe fint vær her til ferien, så kommer vi til å pakke kofferten å dra enten til syden, men i værtfall sørover i ferien! Når været er sånn, og vi må være inne blir det veldig lange dager med mye action inne, så får vi en trøtt liten tulle - på bilde koser hun med pappaen sin <3

Vi har faktisk fått byttet alle rommenen i helgen - eller vi startet i går klokken fire, og var færdig rundt åtte ! Det vil jeg si er å være effektiv! Klart er det litt mer som gjennstår, men vi har iallefall fått startet - Nathalie var en god hjelper, og dere kan tro hun var stolt! Bilde av rommet hennes kommer - mangler en del små ting, håper det kommer i posten i løpet av uka!

Vi snakket med svigermor på skype idag - snuppa surret litt for seg selv, og plutselig ble det så stille - sjekk henne da! Første gangen på 2,5 år at hun har sovnet av som dette, hun har aldri sovnet av noen steder, men idag måtte hun bare gi seg, og sovnet rett bak dataskjærmen - snorket og sov så innmari tungt!

Bilde av rommet kommer i eget innlegg :)


Hva har dere gjort i helga da?



1 kommentar:

  1. Så effektive dere er ! Vil gjerne se bilder av alle romma deres eg :D:D !
    Fine søte jenta ! Litt av en plass å sovne..Hehe.. Søtis !

    I helga har vi bare kost oss :) Eg har vert aleine med ungene, så vi har vert ute i sola og bare slappa av.. Sjøl om det ikkje er så lett med Liam :P Hehe..
    Igår reiste vi på campingen til søstra mi og familien :) Det var stas :D
    Klem

    SvarSlett